Topspiller på det danske fodtennislandshold siger farvel

Topspiller, Christian Østermark, har efter mange overvejelser valgt at indstille sin fodtenniskarriere. Dette sker efter 6 år i sporten, hvor topresultaterne har været sølvmedaljer ved EM samt hele 9 DM-titler.

Christian Østermark udtaler selv om sit exit:

Jeg kommer helt klart til at savne fællesskabet og specielt de store turneringer. Gennem de 6 år, har jeg fået mange fede oplevelser, både sportsligt og socialt. Jeg har elsket at komme til træning og blive bedre selv, men samtidig også hjælpe andre til at blive bedre. Det at repræsentere Danmark både til EM og VM har selvfølgelig også været en kæmpe oplevelse.

Christian har haft sin daglige gang i københavnerklubben KFIF (Københavns Fodtennis- og Idrætsforening) og har derudover lagt mange frivillige timer i sporten, både som instruktør, formand og bestyrelsesmedlem.

Nuværende formand, Camilla Friberg, siger følgende:

Christian har helt klart sat nogle fodspor hos os, både sportsligt og organisatorisk. Han har været med til at forme Fodtennis Danmark som forbund, men specielt har han tilført holdet meget energi og højt teknisk niveau. Christian vil blive savnet, og jeg håber, at han efter en periode får lyst til at vende tilbage på den ene eller anden måde.

Fodtennis Danmark ønsker selvfølgelig Christian held og lykke fremover og håber, at han ikke helt glemmer sporten.

18. april 2018