Bruttotruppen 2024 er udtaget

Billede af: Fribergphotography.com

Den 27. januar blev Brødeskov Hallen centrum for en imponerende samling af 22 talenter fra hele landet, der deltog i landsholdsudtagelsen. Efter en intens træning på fem timer, hvor deltagerne blev udfordret gennem tests, øvelser og kampe, blev dagen afsluttet med en velfortjent aftensmad i klubhuset.

Landstrænerteamet har nu officielt offentliggjort sammensætningen af truppen, der markerer et rekordstort hold og inkluderer dygtige spillere fra alle hjørner af landet.

Desværre meddelte den erfarne landsholdsspiller, Christian Haahr Østermark, sin beslutning om at indstille sin karriere. Trods denne tilbagetrækning har hele 2023-truppen fået genvalg, hvilket bekræfter stort engagement og dygtighed. Som en ekstra spændende tilføjelse bydes fire nye debutanter nu velkommen til holdet: Simon Møller (ØKSE Fodtennis), Mathias Pedersen (KFIF Fodtennis), Ida D. Byrckel (KFIF Fodtennis) og Thomas B. Larsen (KFIF Fodtennis). Samtidig har trænerteamet nogle spændende boblere omkring holdet, som bliver spændende at følge i løbet af året.

Det lover godt for det kommende sæson, hvor det forventes, at det rekordstore og talentfulde landshold vil fortsætte med at repræsentere landet på imponerende vis. Holdet har en lovende blanding af erfarne kræfter og nye, spændende talenter, der sammen vil udgøre et stærk team på fodtennisbanen.

2. februar 2024