Fodtennis for juniorer – Nyt tilbud i København

Nyt Juniorhold i Fodtennis i København – Alle Boldglade Børn og unge Inviteres!

Vi er glade for at præsentere et spændende nyt tilbud i København, hvor Københavns Fodtennis- og Idrætsforening (KFIF) starter et juniorhold i fodtennis i hjertet af København. Dette initiativ er for alle drenge og piger i alderen 10-15 år, der elsker at spille bold og er klar til at udforske den spændende idræt: fodtennis.

For at give alle interesserede muligheden for at prøve kræfter med fodtennis, afholdes der tre åbne træninger på Institut for Idræt, Nørre Alle 51, 2200 København. Disse træninger finder sted på følgende datoer fra kl. 16.30-17.30:
– torsdag den 25/1
– torsdag den 8/2
– torsdag den 22/2

Det er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med fodtennis og opleve den sjove og udfordrende sport.

Fra den 29/2 går juniorholdet officielt i gang med faste træninger hver torsdag fra kl. 16.30-17.30 på samme lokation. Spillerne vil blive trænet af intet mindre end Nikolaj Hansen, en erfaren landsholdsspiller i fodtennis. Nikolaj er ikke kun den 3. bedste fodtennisspiller i verden, men han er også en del af det prestigefyldte Brizze FC. Han deler glædeligt ud af sin ekspertise og entusiasme for fodtennis, og børnene er i gode hænder under hans kyndige ledelse.

Tilmelding!
For at sikre plads på det nye juniorhold, bedes interesserede tilmelde sig de åbne træninger ved at kontakte koordinator: Camilla Ø. Friberg på fodtennis@fodtennis.dk, så vi kan forberede os bedst muligt og give en varm velkomst til alle deltagerne.

Fodtennis er en fantastisk måde for børn at udvikle deres færdigheder inden for boldspil og samtidig have det sjovt i et socialt og støttende miljø. Vi ser frem til at byde alle boldglade børn velkommen til en sæson fuld af sjov, læring og venskab på Københavns Fodtennis- og Idrætsforenings nye juniorhold!

8. januar 2024