Rekordmange deltagere og intense kampe prægede Liga Øst – Single i Hafnia-Hallen

Den seneste runde i Liga Øst – Single blev afviklet i weekenden, den 2. december i Hafnia-Hallen. Med en imponerende rekorddeltagelse og 21 hold, der kæmpede i denne spændende runde, blev det en weekend fyldt med intense kampe og imponerende præstationer.

Efter denne runde bevarer Kresten J. Jensen sin position som førstemand i tabellen. Han formåede dog kun lige at holde fast i sin position, med en plus på 3 point i målscoreren, hvilket sætter ham foran både nr. 2, Morten A. Hyllested, og nr. 3, Henrik A. Friberg. Krestens evner på banen har vist sig at være afgørende, og hans imponerende præstationer har cementeret hans status som en af ligaens stærkeste spillere.

På fjerdepladsen finder vi Jonathan Nielsen fra KFIF, der med en imponerende præstation har taget et betydeligt hop op i tabellem. Dette viser, at konkurrencen i Liga Øst – Single er intens, og at der er mange spillere der kæmpe om topplaceringen.

Rasmus, Jonas og AP fra BIF følger tæt efter på ranglisten og viser, at holdene fra Brødeskov har solide talenter, der kan gøre en markant forskel.

En bemærkelsesværdig debutant i denne runde var Ghazwan Faysal fra Frederiksberg Fodtennis Klub. Hans fantastiske præstation på banen resulterede i en imponerende 11. plads i tabellen. Ghazwans tilstedeværelse har tilføjet frisk energi til ligaen, og hans evner lover spændende kampe i fremtiden.

Med en succesfuld afvikling af denne runde ser vi allerede frem til den næste spillerunde, der finder sted den 4. februar 2024 i Brødeskov. Forventningen er høj, og med den nuværende intensitet og konkurrence i ligaen kan vi være sikre på, at det bliver endnu en weekend med passionerede fodtenniskampe og overraskelser. Fodtennis Danmark glæder sig over den fortsatte støtte og engagement fra spillere og ser frem til at fortsætte med at levere en fantastisk oplevelse for alle involverede.

4. december 2023