Landsholdsudtagelse 2024

Vi nærmer os den årlige udtagelse, hvor det danske landstrænerteam udvælger landsholdstruppen til 2024. Vi opfordrer interesserede fodtennisdrenge, -piger, -mænd og -kvinder over 15 år til at deltage. Og skulle der være nogle særligt talentfulde 14-årige, er I mere end velkomne til at kontakte Anna (se mail nedenfor) for at høre om mulighederne for deltagelse.

Landsholdsudtagelsen finder sted:

  • Dato og tid: Lørdag den 27. januar 2024, kl. 13-18
  • Sted: Brødeskov Hallen, Hillerød

Efterfølgende vil der være fælles aftensmad i klubhuset.

For at deltage i udtagelsen er tilmelding nødvendig, ligesom det er et krav, at man spiller fodtennis i en fodtennisklub under Fodtennis Danmark. Tilmelding skal se senest den 20. januar til afriberg01@gmail.com.

Elitelicens:
Vi gør opmærksom på, at alle landsholdsspillere vil blive pålagt et elitelicensgebyr på 400 kr. Dette gebyr opkræves bagud og skal derfor først betales i januar 2025. Det er op til den enkelte klub at afgøre, om de ønsker at dække dette beløb for deres spillere eller lade spillerne håndtere det selv.

Dette er en fantastisk mulighed for alle ambitiøse fodtennisspillere, og vi ser frem til at se jer alle sammen til landsholdsudtagelsen 2024.

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst Anna på mail: afriberg01@gmail.com.

3. januar 2024