Fodtennisskoler

Fodtennisskolerne henvender sig til børn og unge i alderen 10-15 år og tilbyder to-tre dage fyldt med sjov, fællesskab og naturligvis fodtennis.

På disse fodtennisskoler er hovedfokus rettet mod fællesskab, samarbejde og selvfølgelig fodtennis. Aktiviteterne på fodtennisskolerne drejer sig om at skabe glæde. Der lægges vægt på leg, indlæring og udvikling af både fodtennisfærdigheder og sociale kompetencer. Vores fodtennisskoler fungerer som et trygt sted for børn og unge, hvor de kan undslippe forventnings- og præstationspres fra skole, venner, familie og ikke mindst fra sig selv.

Praktisk information

Hvornår
Fodtennisskolerne finder typisk sted i skolernes ferie, i høj grad i sommerferien, men også andre ferier.

UgeDatoAntal dageStedTilmelding
715. og 16. februar 20242Hafnia-Hallen, ValbyLæs mere her:
Fodtennisskole i Uge 7: En sjov og aktiv ferieoplevelse for børn mellem 10 og 15 år
288., 9. og 10. juli 20243Hafnia-Hallen, ValbyTilmelding åbner senere
3131. juli , 1. og 2. august 20243Ganløse HallenTilmelding åbner senere
325., 6. og 7. august 20243Brødeskov HallenTilmelding åbner senere


Program
En fodtennisskole er typisk 2-3 dage og varer fra ca. kl. 9.00 – 14.00/15.00. Alle vores fodtennisskoler får udleveret forslag til øvelser samt mulige programmer, men den enkelte klub kan også lave sit eget program.

Tøjpakke
Det er forskelligt for de forskellige fodtennisskoler, hvad der er inkluderet, samt hvilke muligheder er for at tilkøbe tøj. Information sendes ud ved tilmelding

Pris
Deltagerprisen varierer afhængigt af, hvad den enkelte fodtennisskole tilbyder af fx bespisning, overnatning, tøj, samt hvor mange dage fodtennisskolen varer.

Trænere
Normalt er det trænere eller spillere fra den arrangerende klub, du vil støde på under fodtennisskolen. Men alle er velkomne til at bidrage og hjælpe, så hvis du ønsker at tilbringe nogle glade timer sammen med børnene, kan du kontakte en træner eller klubleder. Det behøver ikke at være en fuld dag eller mange timer; selv en kort indsats er bedre end ingenting.

Vi vil gerne påpege, at alle trænere på Fodtennis Danmarks fodtennisskoler er eller bliver screenet i Det Centrale Kriminalregister vedrørende pædofili.Spørgsmål? 
Har du spørgsmål vedr. vores fodtennisskoler, er du velkommen til at kontakte os på fodtennis@fodtennis.dk eller på tlf. +45 29 74 04 20