Benjamin Johansen stryger til tops i Liga Vest Single efter seneste spillerunde

Billede: Fribergphotography.com

En fantastisk weekend i Aalborg og Gigantium afslørede imponerende præstationer i Liga Vest Single, hvor Benjamin Johansen fra Aalborg Fodtennis stjal rampelyset. Turneringen, der fandt sted i weekenden, satte Aalborg og Gigantium i centrum, og Johansen vandt alle sine kampe med imponerende spil.

Benjamin Johansen topper samlet

Benjamin Johansen fra Aalborg Fodtennis viste, hvordan man skal spille fodtennis, da han besejrede alle modstandere og erobrede førstepladsen i den seneste spillerunde af Liga Vest Single. Hans imponerende præstationer på banen cementerede hans position som en stærk konkurrent i turneringen.

Efter weekendens spillerunde finder man nu Marcus Møller fra SIF Assentoft på andenpladsen. Marcus leverede også en solid præstation og viste, at konkurrencen er tæt i toppen af Liga Vest Single. Rasmus Øllgaard fulgte trop ved at vinde alle sine tre kampe i midtergruppen og har lagt sig på en velfortjent tredjeplads.

Der er hård konkurrence om pladserne i ligaen, hvor Chip, Gustav og Marius også presser på for at nå toppen. Næste spillerunde i Liga Vest Single er planlagt til den 3. februar 2024, og forventningerne er høje efter den intense konkurrence i den seneste runde. Med Benjamin Johansen i spidsen og andre talentfulde spillere lover Liga Vest Single at levere flere spændende kampe og overraskelser.

27. november 2023