Liga Øst

Liga Øst er ligaen øst for Storbælt. Man kan stille op i single, double og triple. Der er 5 runder i hver disciplin, hvor double og triple spilles på de samme dage. Som udgangspunkt kan man forvente at have 3 kampe ved hver spillerunde. Kampene fordeles således, at man efter første runde møder hold, der nogenlunde matcher ens egen placering. Dette forklares nærmere i turneringsreglementet.

Til-/framelding
Fodtennisligaen er fleksibelt. Dette betyder, at man kan til- og framelde hold løbende. Dette skal dog ske SENEST 14 dage før en spillerunde, så administrationen har tid til at program mv. Har man tilmeldt sit hold hele sæsonen, forventes det at holdet kommer hver gang, hvis der ikke er meldt afbud. Hvis man ønsker ekstra hold til en spillerunde skal dette også ske senest 14 dage før.

Al kommunikation omkring ligaen foregår til: fodtennis@fodtennis.dk

Rankedin
Vi afventer vores nye turneringssystem. Når det er klar, skal vi rykke alle data til platformen, hvor spillere skal registreres. Der vil helt sikkert opstå udfordringer omkring dette, men vi håber, at alle er lidt fleksible, når overgangen sker. Når systemet er oppe, indføres spillerlicens, som alle spillere skal betale en gang årligt i systemet. Det koster 100 kr. pr. person. Vi sender mere information ud omkring Rankedin, når det er klar.

Vi opfordrer alle deltagende hold til at sætte sig ind i turnerings- og stævnereglementet.

Kampprogram

Program kommende runde

3-12-2023: Single i Brødeskov Hallen

Program kommer senere

19-11-2023: Double og Triple i Hafnia-Hallen

Program kommer senere

Status

Single:

Double:

Triple:

21. september 2022