Spændende ændringer i Fodtennis Danmark

Onsdag den 13. marts 2024 blev det årlige repræsentantskabsmødet afviklet i Fodtennis Danmark. Mødet blev afviklet online, og vi ser frem til en spændende tid for organisationen. Den 1. maj bliver Fodtennis Danmark igen drevet 100 % af frivillige, og bestyrelsen har knoklet hårdt for at gøre organisationen klar til ændringen.

På mødet blev tre nye ansigter budt velkommen i bestyrelsen, samtidig med at der blev sagt tak til en af de erfarne medlemmer for hans betydelige bidrag gennem tre år. Der var også en afgørende rokade i bestyrelsen, som signalerede nye retninger og visioner for Fodtennis Danmark.

Først og fremmest vil vi gerne byde velkommen til vores tre nye bestyrelsesmedlemmer, Camilla Østrup Friberg fra SGIF, Simon Møller fra ØKSE, og Jonathan M. N. Nielsen fra KFIF. Disse nye bestyrelsesmedlemmer bringer en værdifuld blanding af erfaring, vision og engagement til vores bestyrelse. Deres tiltrædelse repræsenterer ikke kun en styrkelse af vores team, men også et frisk pust af ideer og energi, som vil være afgørende for vores fremtidige initiativer.

Samtidig vil vi sige tak til Jesper for hans dedikerede indsats som bestyrelsesmedlem gennem de sidste tre år. Jespers bidrag har været uvurderligt, og hans engagement vil blive savnet. Jesper er dog ikke helt væk fra sporten og vil bidrage med frivillige hænder uden for bestyrelsen.

I forlængelse af disse ændringer har der også været en rokade i bestyrelsen. Vi er glade for at meddele, at Jonas Andersen nu indtager rollen som formand, mens Anna Alsing Friberg bliver næstformand.

Tak til alle, der deltog i vores online repræsentantskabsmøde, vi ser frem til det kommende år med stor forventning.

18. marts 2024