Tømrerfirmaet Andersen og Trasborg bliver ny landsholdspartner

Tømrerfirmaet Andersen og Trasborg og Fodtennis Danmark har indgået en sponsoraftale, som blandt andet omhandler udvikling og afvikling af SM/DM og landsholdsaktiviteter. Dermed kan Tømrerfirmaet Andersen og Trasborg kalde sig de første officielle landsholdspartnere i dansk fodtennis, og vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet.

Tømrerarbejde med et stort engagement

“En af de ting vi ofte får allermest ros for af kunderne er det engagement, vi lægger i arbejdet. Vi sætter os grundigt ind i, hvordan du forestiller dig det endelige resultat og prøver herudfra på bedst mulig vis at finde ud af, hvordan vi kan opnå det. Som udgangspunkt er der ikke en opgave, som vi ikke kan løse. Så fortæl os endelig om din ide til det næste byggeprojekt.

Vi har fokus på én opgave af gangen og farer ikke forvirret rundt til mange kunder på samme tid. Når du for eksempel skal have lagt et nyt tag, så er det vores fokusområde fra byggeriets start til dets afslutning. Vi står gerne til rådighed med rådgivning omkring stort og småt, og vi forklarer altid, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.”

Har du brug for en tømrer? Hvis du støtter Tømrerfirmaet Andersen og Trasborg, så støtter du også udviklingen af fodtennis i Danmark. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud: toemrerfirmaetat@gmail.com eller +45 40 47 35 36, men husk at fortælle, at du er en del af fodtennismiljøet.

Vi glæder os til et tæt samarbejde og er glade for, at Tømrerfirmaet Andersen og Trasborg har valgt at støtte udviklingen af fodtennis i Danmark.

AT bygge er AT leve

24. februar 2023