Talentfulde unge efterskoleelever tester deres skills i fodtennis

Fredag d. 13. maj besøgte vores to landsholdspillere Christian Østermark og Camilla Friberg Brøndby Idrætsefterskole, hvor 18 elever deltog i halvanden times spændende fodtennisworkshop.

Det blev en intens workshop, hvor alle elever viste stor boldkontrol og en vilje til at udvikle sig, og vinde dagens turnering. Eleverne var en gruppe piger og drenge fra efterskolens fodbold- og håndboldlinjer, der selv havde tilmeldt sig workshoppen. Flere af skolens trænere var i løbet af undervisningen henne i hallen for at stifte bekendtskab med det tekniske spil.

Underviser Camilla Friberg siger ”Det er en fornøjelse at undervise sådan nogle engagerede elever, der alle udstråler et sådan gåpåmod, på trods af, at det var tidligt om morgenen. Efter dagens øvelser, hvor eleverne blev introduceret til sporten, spillede de en turnering, hvor alle gav den vildt meget gas. Det er den slags undervisning, der giver et smil på læberne.”

Efter den succesfulde workshop, har Fodtennis Danmark og Brøndby Idrætsefterskole lagt en plan for et fremtidigt samarbejde, ligesom flere efterskoler har vist interesse for Fodtennis Danmarks udviklingsarbejde. Vi glæder os til et fantastisk efterår, hvor fodtennis bliver endnu mere spredt på danmarkskortet.

26. maj 2016