Ny dansk mester i single

I lørdags afholdte Fodtennis Danmark det 4. DM i single, og 20 hold kæmpende i henholdsvis junior og senior.

Junior:
På juniorsiden deltog en blanding af nye og erfarne spillere, og der blev spillet i en pulje med 6 hold. Der blev spillet nogle flotte kampe, hvor alle leverede et højt niveau. I sidste ende var det dog tydeligt, at nogle spillere træner fast i forening, mens andre var nyere i sporten. Stort tillykke til den danske juniormester, KFIF-spilleren Christian Norring, samt de andre spillere på podiet. Stillingen i Juniorsingle blev:

 1. Christian Norring, KFIF
 2. Nikolaj Hansen, KFIF
 3. Oscar Haugaard Scheibye
 4. Filip Stender Simonsen
 5. Benjamin Aywaz
 6. FC Genno D

På seniorsiden kæmpede lidt flere hold om titlen som danmarksmester, og niveauet var langt højere end tidligere set. Hold fra 3 ud af 4 af Fodtennis Danmarks foreninger samt en ny forening på vej deltog, herunder ØKSE Fodtennis, KFIF, RB1906 og den nye forening GFIF. Der blev spillet i 3 puljer, hvor alle 1’ere og 2’ere samt de to bedste 3’ere gik videre til slutspillet.

Alle spillere viste et flot teknisk niveau og kæmpede alt, hvad de havde. På forhånd var det umuligt at vide, hvem der løb med titlen, og det var en fornøjelse af følge med på dagen. Til sidst kunne KFIF-spiller, Morten A. Hyllested, ånde lettet op og for første gang kalde sig dansk mester, tæt fulgt af KFIF-spiller, Christian Norring. På en flot 3. plads kom Chip fra ØKSE Fodtennis. Stillingen blev som følgende:

 1. Morten A. Hyllested, KFIF
 2. Christian Norring, KFIF
 3. Chip, ØKSE Fodtennis
 4. Frederik Rud Madvig, RB1906
 5. Henrik A. Friberg, KFIF
 6. Jannick Gravesen, GFIF
 7. Anna A. Friberg/Nikolaj Hansen, KFIF
 8. Anna A. Friberg/Nikolaj Hansen, KFIF
 9. Camilla Friberg, KFIF
 10. Roland, ØKSE Fodtennis
 11. Silas Agerskov, KFIF
 12. Jacob Mortensen, GFIF
 13. Lisa V. Borchert, KFIF
 14. Ole Gravesen, GFIF

Tak til både spillere og frivillige der alle var med til at gøre dagen sjov og og spændende. Hele dagen osede hallen af højt humør og intense kampe, ligesom alle hold snakkede og hyggede på tværs.

#FodtennisDK
#MereEndBareEnSport

29. april 2019