Malerfirmaet Sam & Søn bliver landsholdspartner

Malerfirmaet Sam & Søn og Fodtennis Danmark har indgået en sponsoraftale omkring landsholdsaktiviteterne. Dermed kan Malerfirmaet Sam & Søn kalde sig officielle landsholdspartnere i dansk fodtennis, og vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet.

Vi er stolte over det nye samarbejde, og glæder os over, at en virksomhed som Malerfirmaet Sam & Søn har lyst til at støtte en lille idræt i vækst. Landsholdet arbejder målrettet for at forbedre sig på banen, men yder også et stort stykke arbejde i forhold til at udvikle fodtennis i Danmark.

Hos Sam & Søn tilbydes alle de almindelige former for indvendigt– og udvendigt malerarbejde. Geografisk dækker de hele Sjælland. Dette omfatter KøbenhavnNordsjælland, Vestegnen og Roskilde.  

De sigter mod at levere den højest mulige kvalitet. Faglig stolthed er omdrejningspunktet for deres malerfirma, og de går aldrig fra vores kunder, før de har et smil på læben. Hos Malerfirmaet Sam & Søn er kvalitet og service ikke bare nøgleord, men fundamentet for hele deres arbejde.

Malerfirmaet Sam & Søn lægger vægt på at tilbyde alle kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder. Det betyder, at uanset opgavens art eller omfang, så kan du være sikker på at få et kvalitetsresultat og en service helt i top.

Har du brug for en maler, så kontakt Malerfirmaet Sam & Søn. Støtter du Malerfirmaet Sam & Søn, så støtter du fodtennissporten.

Kontakt dem her:

Telefonnummer: +45 60 19 11 11
E-mail: js@samogson.dk

17. april 2023