Landstrænerteamet har sat navn på bruttotruppen

Efter en intens 6-timers landsholdsudtagelse har landstrænerteamet netop sat navne på spillerne til bruttotruppen for både juniorer, damer og herrer. Det er en spændende trup med nye profiler og ligeledes en reel juniortrup.

Om dagen udtaler Morten Petersen:

Det var en fantastisk dag. Det var 6 timer med træning, kampe og pauser, der gjorde det muligt for os trænere, at se spillerne an. Kæmpe ros til alle spillere, der mødte op med en vilje til at vise. Niveauet er super højt, og det var ikke nemt at udtage en bruttotrup til 2023. I trænerteamet har vi forsøgt at sammensætte en trup, der sikrer kvalitet til de kommende samlinger, samt et målrettet arbejde hen mod slutrunder. Nu bliver det spændende at følge spillernes udvikling ude i klubberne. For mig personligt var det en fed oplevelse, at være en del af trænerteamet for første gang. Jeg glæder mig helt vildt til arbejde intenst med denne trup, og alle omkring landsholdet. Der ligger store ting i vente for Fodtennis Danmark, og jeg kan kun anbefale folk rundt om i landet, at starte til fodtennis.”

I truppen finder man nye profiler, herunder Frederik Pedersen fra BIF Fodtennis, Laura Bo Bojesen fra BIF Fodtennis og Sille Skovgaard fra KFIF Fodtennis. Ydermere er spillerne Emil, Gustav, Marcus og Marius officielt udtaget til juniorholdet. De fire drenge fik debut ved seneste slutrunde, hvor de gjorde det fremragende.

Herretruppen:
– Benjamin Steen Johansen
– Casper Hyltoft
– Christian Haahr Østermark
– Frederik Pedersen
– Henrik Alsing Friberg
– Morten Alsing Hyllested
– Nikolaj Hansen

Dametruppen:
– Anna Alsing Friberg
– Camilla Østrup Friberg
– Laura Bo Bojesen
– Maja Gramgaard
– Sille Skovgaard
– Ulrikke Lehmann Franck

Juniortruppen:
– Emil Pedersen
– Gustav Birch-Præst
– Marcus Møller
– Marius Birch-Præst

Der er lagt op til spændende ændringer fra trænerteamet. Blandt andet fordeles samlingerne rundt i landet, ligesom der afvikles elitesamlinger i både den østlige og vestlige del af landet. Forventningerne øges også til spillerne, ligesom der er lagt op til langt mere taktisk træning end tidligere. Derfor har trænerteamet også høje forventninger til kommende slutrunde.

18. februar 2023