Gentofte Rådhus i bevægelse – Fodtennis Danmark var på besøg

I går gæstede 5 landsholdsspillere fra Fodtennis Danmark Gentofte rådhus, hvor de spillede opvisningskamp til lanceringen af Gentofte kommunes nye idræts- og bevægelsespolitik.

Om aftenen skriver borgmester Hans Toft følgende:

En fantastisk aften i Rådhushallen, hvor vi præsenterede vores nye idræts-og bevægelsespolitik – Gentofte i Bevægelse, som mere end 100 borgere, foreninger og fagpersoner har været med i processen med at udarbejde.
Med Gentofte i Bevægelse vil vi styrke fællesskaber og udvikle idrætten gennem samarbejde og partnerskaber. Sammen skal vi sprede endnu mere bevægelsesglæde og arbejde for et mangfoldigt idrætsliv.
Aftenen bød også på parkour, fodtennis og et inspirerende oplæg ved Jacob Søndergaard om motivation og glæden ved fysisk aktivitet.
Vi havde også et særligt besøg i aften. Danmarks Idræts Forbund (DIF), DGI og DGI Storkøbenhavn deltog i fejringen af den nye idræts- og bevægelsespolitik. Årsagen til det fine besøg var, at vi som en af de første resultater af idræts- og bevægelsespolitikken indgår samarbejde med DIF og DGI om at blive visionskommune. Vi sigter med samarbejdsaftalen at udvikle mulighederne for idræt i byen til glæde for alle borgerne.
Tak for en dejlig aften og stor tak til alle, som har været med til at udarbejde den nye idræts- og bevægelsespolitik.

22. juni 2017