Fodtennis er blevet en populær sommeraktivitet

Der har været fuldt hus i vores sommerkalender med aktiviteter rundt i landet. For første gang nogensinde har vi afviklet fodtennisskole, og det er endda blevet til to af slagsen.

Med stor succes har vi afviklet en 3-dages fodtennisskole i Ganløse hos SGIF Fodtennis og i denne uge, var det så 3 succesfulde dage i Brødeskov hos BIF Fodtennis. I år har været en test i forhold til, om konceptet kunne holde, og trænerne har meldt retur, at det har været nogle fantastiske dage, hvor alle har hygget sig, og ikke mindst lært en masse om fodtennis. Mange børn på fodtennisskolerne har ikke haft nogle erfaringer med fodtennis fra start, så fokus har i høj grad været på glæden ved fodtennis. Vi er selvfølgelig tilbage med konceptet næste år, og vi håber at kunne afvikle fodtennisskoler i flere klubber næste år.

Der har også været fodtennis på programmet på mere end 3 fodboldskoler rundt i vores klubber. Det har typisk været sådan, at alle fodboldhold har haft 1-3 timer med fodtennis den ene dag. Disse lokale introduktionslektioner er med til at synliggøre sporten lokalt og forhåbentlig få lidt flere medlemmer til fodtennisafdelingerne.

I morgen slutter vi sommerferien i Helsingør, hvor to fodtennisprofiler stiller op med fodtennisbaner til årets Kronborg Cup.

4. august 2022