EL Teamet bliver ny landsholdspartner

EL Teamet og Fodtennis Danmark har indgået en sponsoraftale omkring landsholdsaktiviteterne. Dermed kan EL Teamet kalde sig officielle landsholdspartnere i dansk fodtennis, og vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet.

Vi er stolte over det nye samarbejde, og glæder os over, at en virksomhed som EL Teamet har lyst til at støtte en lille idræt i vækst. Landsholdet arbejder målrettet for at forbedre sig på banen, men yder også et stort stykke arbejde i forhold til at udvikle fodtennis i Danmark.

Har du brug for at få ordnet el-arbejde? Som autoriseret el-installatør kan EL-teamet sikre, at alle installationer og reparationer udføres korrekt. Hos El-teamet får du veluddannede fagmænd med mange års erfaring i el-arbejde, og hvor de faglige kompetencer er i top.

Har du brug for en el-installatør? Hvis du støtter EL Teamet, så støtter du også udviklingen af fodtennis i Danmark. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud: info@elteamet.dk eller +45 28 59 60 61, men husk at fortælle, at du er en del af fodtennismiljøet.

16. marts 2023