Dansk sejr i Frankrig

Det har været en lang, men lærerig dag for Anna og Camilla, der bruger weekenden i Marseille for at spille fodtennis med det franske damelandshold.

Dagen startede med en 5 sæts doublekamp med 2 bounce. Det var tydeligt på Anna og Camilla, at de begge skulle vænne sig til banen og bolden (der blev spillet med fodbold, som hopper anderledes), og det blev derfor til mange fejl fra begges side. På trods af en del personlige fejl, vandt de danske kvinder alligevel kampen 3-1 i sæt.

Herefter blev der spillet en singleturnering, hvor også den franske træner, Jean-Marc, deltog. Begge piger kom ret godt ud af det og spillede nogle rigtig fine kampe som blandt andet betød, at Camilla kunne gå derfra med 2. pladsen, kun slået af den franske landsholdstræner.

Camilla udtaler følgende om singleturneringen:

Det var dejligt at være i aktion igen, og specielt dejligt var det, at mit knæ ikke gav de største problemer. Jeg kunne dog tydeligt mærke, at jeg ikke har spillet længe, og jeg gav derfor flere point væk, end jeg selv synes jeg burde. kampene mod både 1. og 2.-spillerne fra Frankrig gik fornuftigt, og jeg fik lukket kampene på fornuftig vis. Det var dog tydeligt, at Frankrig har udviklet sig meget siden EM i november, og der skulle derfor være 100% fokus i kampene. Alt i alt har det været et positivt comeback.

Efter singleturneringen blev der spillet doublekamp med 1 bounce samt triple (Frankrigs damer + træner) mod Anna og Camilla. Danmark fik rig mulighed for at afprøve forskellige opstillinger i nogle kampe, hvor der generelt var dansk overtag. De franske kvinder havde problemer med at modtage Annas stærke server, ligesom både Anna og Camilla leverede nogle smashes, der var med til at afgøre kampene. Det blev til to danske sejre, og de danske damer kunne gå glade og tilfredse hjem til den franske barbecue.

Annas udtalelse om doubleturneringen:

Vi kan kun være super godt tilfredse med vores præstationer i dag. Vi fik prøvet nogle ting af, og selvom vi prøvede nogle helt nye taktiske formationer, kom vi godt ud af det mod et fransk hold, der ellers var gode til at svare igen på vores fejl. Det er samtidig fedt at se, at vi lykkedes med nogle af de fokuspunkter, vi har haft til træningen siden EM.

Mange tak til Frankrig, der har været nogle fantastiske værter i denne weekend.

23. juni 2018