Climico VVS bliver landsholdspartner

Climico VVS og Fodtennis Danmark har indgået en sponsoraftale omkring landsholdsaktiviteterne. Dermed kan Climico VVS kalde sig officielle landsholdspartnere i dansk fodtennis, og vi glæder os til et godt samarbejde fremadrettet.

Vi er stolte over det nye samarbejde, og glæder os over, at en virksomhed som Climico VVS har lyst til at støtte en lille idræt i vækst. Landsholdet arbejder målrettet for at forbedre sig på banen, men yder også et stort stykke arbejde i forhold til at udvikle fodtennis i Danmark.

Climico VVS fungerer som dit VVS firma i København og Nordsjælland. De sætter ære i at udføre alt arbejde i bedste kvalitet og med høj service. De sørger for et tæt samarbejde med dig som kunde igennem hele processen, så du får det ønskede resultat og samtidig til attraktive priser. Derfor er du altid i sikre hænder, når du benytter Climico VVS. Kontakt dem gennem deres hjemmeside, hvis du ønsker en VVS installatør i København til håndtering af alt lige fra ødelagt toilet til totalentreprise og store byggepladser.

Har du brug for en VVS’er, så kontakt Climico VVS. Støtter du Climico VVS, så støtter du fodtennissporten.

Kontakt dem her:

Telefonnummer: +45 61 51 51 64
E-mail: kontakt@climicovvs.dk

23. marts 2023