Christine Andersen tilbage på landsholdet

Billede: Christine Andersen til højre

Christine Andersen er tilbage på landsholdet efter en barselspause, som holdt hende ude fra sidste slutrunde. Christine har tidligere haft en afgørende rolle i medaljeræset ved slutrunderne, og det er derfor en dejlig nyhed, at Christine er tilbage i topform.

Christine er en af landsholdets erfarne spillere og har erfaringer fra mange nationale og internationale stævner. Hendes sikre teknik og kampgejst skal bidrage til, at damerne igen i efteråret kommer hjem fra slutrunde med medaljer om halsen.

Samme dag som jeg kom hjem fra VM 2016, med medaljer om halsen, opdagede jeg, at jeg ventede min lille datter. Det var en glædes dag, men jeg var også meget nervøs for, hvordan min fysik ville være efterfølgende, og om der stadig ville være en plads til mig på landsholdet, når jeg en dag var klar til at komme tilbage. Derfor er jeg ekstra stolt af at være en del af landsholdet igen. Det har været hårdt både fysisk og mentalt at komme tilbage, men efter første landsholdssamling har jeg fået bekræftet min fodtennisglæde, og jeg håber på, at jeg kan gøre mig fortjent til at komme med til EM 2019. – Christine Andersen

Næste landsholdssamling er den 15. juni, hvor hele holdet igen mødes til en 5-timers landsholdstræning med både personlige spillermøder, teknisk og taktisk træning samt endnu en gang fysisk træning med den nye assisterende landstræner, Tobias Alsøe.

27. maj 2019