Velkommen til vores to nye klubber

Velkommen til Støvring Fodtennis og Hjørring Fodtennis!

Fodtennis Danmark udvider familien og byder med stor glæde to nye klubber velkommen: Støvring Fodtennis og Hjørring Fodtennis. Vi er begejstrede for at se sporten vokse og trives, og det er med stor forventning, at vi ser frem til det kommende samarbejde med disse to spændende tilføjelser til vores fodtennis-fællesskab.

Støvring Fodtennis:

Vi inviterer alle interesserede til prøvetræning i Støvring tirsdag den 21. november kl. 18.50 i Arena Himmerland. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fodtennis at kende og deltage i det dynamiske fællesskab i Støvring Fodtennis. Arena Himmerland danner rammen om en aften fyldt med sjov, læring og sportslig udfoldelse. Mød op, tag dine sportssko på, og lad os sammen skabe nogle uforglemmelige fodtennis-øjeblikke!

Se mere her

Hjørring Fodtennis:

Fredag den 24. november kl. 16.00 åbner Park Vendia, Fiberhallen 3, dørene for prøvetræning i Hjørring Fodtennis. Vi opfordrer alle interesserede, uanset niveau, til at deltage og være en del af dette spirende fodtennis-miljø i Hjørring. Fiberhallen 3 vil være fyldt med energi og entusiasme, og vi ser frem til at byde nye ansigter velkommen til vores fællesskab.

Se mere her

Hvad er fodtennis?

Fodtennis er en sjov idræt der kombinerer bold, fællesskab og glæde og skaber en unik og spændende sport. Det er en sjov måde at forbedre dine færdigheder inden for boldkontrol, samarbejde og taktik. Uanset om du er en erfaren spiller eller helt ny inden for fodtennis-verdenen, er der plads til dig i vores klubber.

Bliv en del af fællesskabet:

Vi opfordrer alle interesserede til at deltage i prøvetræningen og opleve glæden ved fodtennis. Uanset om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynder, har vi plads til dig i vores fællesskab. Tag dine venner, familie eller kollegaer med, og lad os sammen dyrke kærligheden til sporten.

Følg med på vores sociale medier:

Hold dig opdateret med de seneste begivenheder, turneringer og træninger ved at følge os på vores sociale medier. Vi ser frem til at dele glæden ved fodtennis med jer alle!

Velkommen til Støvring Fodtennis og Hjørring Fodtennis! Lad os sammen skabe et stærkt, passioneret og voksende fodtennis-fællesskab i Danmark.

10. november 2023