EM 2023: Historisk medaljehøst og imponerende præstationer

EM 2023 blev afsluttet for omkring 1,5 uge siden, og Danmark kan med stolthed se tilbage på en turnering, der har skrevet historie på flere fronter. Landets fodtennisstjerner har leveret imponerende præstationer, og medaljehøsten har været exceptionel.

Historisk bedrift i herrekategorien:
En af de mest bemærkelsesværdige bedrifter ved EM 2023 var Danmarks første medalje i en herrekategori. Morten A. Hyllested og Nikolaj Hansen sikrede sig bronze i herresingle, og dermed satte de en historisk milepæl for dansk fodtennis.

Juniorer imponerer i double:
De danske juniorer viste også deres klasse ved at spille sig i deres første finale i double. Trods en hård modstand fra verdensmestrene fra Rumænien leverede de en imponerende præstation, der blev bemærket af fodtennisentusiaster over hele verden. Junior double resulterede i en velfortjent sølvmedalje, og vi glæder os til at følge vores stadigt unge juniorer fremadrettet.

Damer i triumf:
Danmarks damer gjorde det ligeledes fantastisk ved EM 2023. De formåede at kvalificere sig til hele tre finaler, hvor de alle stod på podiet. Sølvmedaljerne blev tildelt i damesingle, damedouble og dametriple, hvilket understreger den danske dominans i kvindernes fodtennissport.

Samlet medaljeoversigt:
Her er den samlede medaljeoversigt for Danmark ved EM 2023:

  • Junior double: Sølv
  • U21 mix double: Bronze
  • U21 mix triple: Bronze
  • Damesingle: Sølv
  • Damedouble: Sølv
  • Dametriple: Sølv
  • Herresingle: Bronze


Danmark kan med rette være stolt af den historiske præstation ved EM 2023. Med en imponerende medaljehøst og højt niveau har dansk fodtennis sat nye standarder. Landets fodtennisstjerner har vist, at de hører til blandt verdens bedste, og fremtiden ser lovende ud for dansk fodtennis.

Se holdet her

9. november 2023