Fodtennisskole i Uge 7: En sjov og aktiv ferieoplevelse for børn mellem 10 og 15 år

Har I planlagt jeres vinterferie? ellers har vi en fantastisk aktivitet for boldinteresserede børn. Hvis du har børn i aldersgruppen 10-15 år og leder efter en spændende og aktiv måde at tilbringe vinterferien på, så er vores fodtennisskole i Uge 7 måske lige det, du leder efter!

Hvad er fodtennis?

Fodtennis er en sjov og udfordrende sport, der kombinerer elementer fra fodbold, volleyball og tennis. Det spilles på en volleyballbane, og målet er at få bolden over nettet og inden for modstanderens banehalvdel, uden at bruge hænderne – kun fødderne er tilladt! Det er en fantastisk måde for børnene at udvikle deres tekniske færdigheder, samtidig med at de får masser af motion og har det sjovt.

Datoer og tidspunkter

Fodtennisskolen finder sted i Hafnia-Hallen, og det vil foregå på torsdag og fredag den 15. og 16. februar i Uge 7. Begge dage vil programmet strække sig fra kl. 9.00-15.00. Vi er allerede i hallen fra kl. 8.30, så du kan aflevere dine børn i god tid. Derudover er der mulighed for at købe frokost i Hafnia-Hallen, så børnene kan holde sig energiske hele dagen.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmelding til vores fodtennisskole er nemt! Alt, hvad du skal gøre, er at sende en mail til fodtennis@fodtennis.dk senest den 1. februar med følgende informationer:

  • Fulde navn på barnet
  • Fødselsdato
  • Tilladelse til brug af billeder til medier

Early Bird pris: 499 kr. (før 1. januar), herefter stiger prisen til 599 kr.

Prisen er inklusiv en drikkedunk og træning af fodtennislandsholdsspillere.

Derudover har vi også mulighed for at tilbyde deltagerne at købe en fodtennisbold til en pris af 315 kr. Hvis dette ønskes, skal det angives ved tilmeldingen.

Sjov og udvikling i fokus

Vores fodtennisskole er ikke kun en mulighed for børnene at lære en ny sport, men det er også en chance for dem at møde nye venner, have det sjovt og udvikle deres færdigheder. Vi sørger for, at træningen er tilpasset alle niveauer, så både begyndere og mere erfarne spillere er velkomne.

Så tøv ikke med at tilmelde dine børn til vores fodtennisskole i Uge 7. Det bliver en fantastisk uge fyldt med sjov, motion og læring. Vi glæder os til at se dig og dine børn i Hafnia-Hallen den 15. og 16. februar!

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på fodtennis@fodtennis.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at give dine børn en uforglemmelig vinterferieoplevelse.

4. oktober 2023