SIF Assentoft imponerer i Aalborg: En spændende ligadag i Gigantium

Søndag den 1. oktober 2023 blev Gigantium i Aalborg forvandlet til et sandt skueplads for fodtennis-entusiaster, da Aalborg Fodtennis havde æren af at være værter for en spændende ligadag. Dagens gæster var SIF Assentoft, da ØKSE havde meldt afbud. Både Aalborg- og Assentoft-hold skulle ud i hårde kampe både i double- og triple-disciplinerne.

Triple-kampene:
Dagen begyndte med triple-kampene, og det var SIF Assentoft, der satte sig i førersædet med imponerende præstationer. De vandt begge triple-kampe og lagde dermed en solid grund for deres samlede resultat. Det var tydeligt at se, at SIF Assentoft havde arbejdet hårdt på deres taktik og samspil, hvilket betalte sig i disse kampe.

Se stillingen her

Double-kampene:
I double-kampene fortsatte SIF Assentoft med at dominere. Deres spillere viste imponerende tekniske færdigheder og samarbejde, hvilket resulterede i endnu en sejr for SIF Assentoft. Aalborg Fodtennis havde også nogle fantastiske øjeblikke i double-kampene, men de kunne ikke helt matche det niveau, som SIF Assentoft leverede denne dag. SIF Assentoft 2 endte med at blive vindere på dagen og har dermed lagt sig i front i tabellen, efterfulgt af SIF Assentoft 1 og Aalborg Fodtennis.

Se stillingen her

Konklusion:
Ligadagen i Aalborg blev en uforglemmelig oplevelse for både spillere og tilskuere. Selvom SIF Assentoft dominerede dagen med sejre i både triple- og double-kampene, så viste Aalborg Fodtennis styrke og konkurrenceånd i deres kampe, og de presse på for at nå toppen af tabellen. Dette lover godt for fremtiden for fodtennis i Aalborg, og vi ser frem til at følge med i, hvordan holdene udvikler sig i de kommende kampe.

Vi vil gerne takke både Aalborg Fodtennis og SIF Assentoft for en fantastisk dag fyldt med spændende og underholdende fodtennis. Ligadagen i Gigantium var en påmindelse om, hvor sjov og udfordrende denne sport kan være, og det er tydeligt, at både Aalborg og Assentoft har nogle utroligt talentfulde spillere på deres hold.

Vi ser allerede frem til næste ligadag og de mange spændende kampe, der venter forude. Lad os fortsætte med at støtte og heppe på vores lokale fodtennis-helte, uanset hvilket hold de spiller for.

2. oktober 2023