Fodtennis Ligaer Skyder Sæsonen i Gang med Spændende Første Runde

I dag blev første runde af både Single Liga Vest og Liga Øst spillet, og det var en dag fyldt med spændende kampe og imponerende præstationer. Her er en opdatering om, hvordan det gik i begge ligaer.

Liga Vest – ØKSE Fodtennis som værter

I Aarhus havde ØKSE fornøjelsen af at være værter for den første runde af Liga Vest – Single. Dagen bød på en række intense kampe, hvor spillerne måtte yde deres bedste for at vinde kampene. Mange spillere måtte kæmpe igennem tre sæt for at afgøre resultatet. Kun to spillere formåede at komme igennem dagen uden at tabe en eneste kamp, og begge er stolte repræsentanter for SIF Assentoft – Marcus Møller og Marius Birch-Præst.

Men det var ikke kun dem, der imponerede. Tre andre spillere, nemlig Ciprian, Simon og Emil, tabte kun én af deres kampe, hvilket vidner om den høje kvalitet af spil i Liga Vest – Single. Hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan stillingen ser ud efter den første runde, kan du finde den på vores hjemmeside: Fodtennis Liga Vest

Næste spillerunde i single i Liga Vest – Single er allerede på trapperne og finder sted den 24. november. Det bliver spændende at se, om de mestre fra den første runde kan fastholde deres succes eller om der vil være overraskelser på vej.

Liga Øst – BIF Fodtennis stod for dagens runde

I Brødeskov blev kampene i Liga Øst – Single afviklet, og her var niveauet ligeledes imponerende. Kresten Juel Jensen og Henrik Alsing Friberg, begge fra SGIF Fodtennis, var de eneste spillere, der formåede at undgå nederlag i denne runde. De leverede en fantastisk præstation og har tydeligvis trænet hårdt for at være i topform.

Men de var ikke alene om at imponere. Fem andre spillere, nemlig Frederik, Nikolaj, Jonas, Rasmus og Morten, tabte kun én kamp hver, hvilket viser, at konkurrencen i Liga Øst er intens og uforudsigelig.

Hvis du vil se alle resultaterne fra første runde i Liga Øst, kan du besøge vores hjemmeside: Fodtennis Liga Øst

Næste spillerunde i single i Liga Øst er planlagt til den 3. december, og vi kan næsten ikke vente med at se, hvad spillerne har i ærmet.

Fodtennissæsonen er kun lige begyndt, men allerede nu er der masser af spænding og talent på banen. Følg med på vores hjemmeside og sociale medier for at holde dig opdateret med de seneste resultater, nyheder og billeder fra begge ligaer. Vi glæder os til at se, hvordan sæsonen udvikler sig, og hvem der vil træde frem som de store stjerner.

23. september 2023