Sådan skaber klubben succesfulde sponsoraftaler: Inspireret af vores egen succeshistorie

I Fodtennis Danmark er vi alle sammen en del af et fællesskab, hvor vi stræber efter at opnå succes og udvikling i fodtennissporten. Men for at gøre det, har vi brug for mere end bare dedikerede medlemmer og talentfulde atleter. Vi har brug for ressourcer og støtte, og det er her sponsoraftaler kommer ind i billedet. I denne artikel vil vi dele en inspirerende historie fra vores forbund, hvor forbundets næstformænd gik forrest og skabte en positiv forandring.

Næstformanden, der gik forrest

Historien handler om vores næstformand, som besluttede sig for at tage initiativet og gøre en forskel for fodtennissporten. Han besluttede sig for at tage førertrøjen på og kontakte sit eget netværk direkte for at finde potentielle sponsorer til forbundet. Og resultatet var imponerende.

Inspiration fra næstformandens historie

Næstformandens succesfulde indsats viser os, at det er muligt at skabe succesfulde sponsoraftaler, hvis vi tør tage det første skridt. Her er nogle vigtige pointer, der kan inspirere jer til at komme i gang:

  • Brug jeres netværk

Jeres eget netværk kan være en guldgrube af muligheder. Tænk over, hvilke personer I kender, der har en virksomhed eller indflydelse i en virksomhed. Tag kontakt til dem og del jeres klubs vision og ambitioner. I vil måske blive overrasket over, hvor mange der gerne vil støtte jer.

  • Del jeres historie

En vigtig del af at tiltrække sponsorer er at dele jeres klubs historie og værdier. Hvad gør jeres klub speciel? Hvilken positiv indvirkning har I på samfundet? Jo bedre I kan formidle jeres historie, desto mere tiltrækkende bliver I for potentielle sponsorer.

  • Skab win-win-situationer

Det er afgørende at vise, hvordan et sponsorskab kan være en win-win-situation. Hvordan kan sponsorerne drage fordel af at støtte jeres klub? Vær klar til at diskutere de konkrete fordele, de vil få ved at være en del af jeres fællesskab.

Historien om vores næstformands arbejde med sponsorer viser, at succes med at skaffe sponsorer er inden for rækkevidde i fodtennissporten. Det handler om at tage det første skridt, bruge jeres netværk aktivt og dele jeres fantastiske klubhistorie.

Vi tror på, at I kan skabe lignende succeshistorier og bidrage til udviklingen af jeres klubber. Lad os sammen arbejde på at sikre, at alle klubber har de nødvendige ressourcer til at blomstre og opnå endnu større succes på og uden for banen. Gå forrest, og lad sponsoraftalerne komme til jer!

19. september 2023