SIF Assentoft Ungdom dominerer efter Liga Vests Første Runde i Aarhus

Liga Vests første runde sparkede weekenden i gang i hjertet af Aarhus, hvor aarhusianske ØKSE, var værter for en spændende fodtennisbegivenhed. Det var en spændende opstart for både double og triple i den nye sæson, og det var de unge drenge fra SIF Assentoft, der satte sig solidt i førersædet i begge discipliner.

Liga Vest, en af Danmarks mest prestigefyldte fodtennis-turneringer, begyndte sæsonen i stor stil i Aarhus, og det blev en weekend fyldt med spænding og dygtig fodtennis.

Se stillingen her

SIF Assentoft Sætter Standarden

Det var ikke en tilfældighed, at SIF Assentoft tog styringen i begge discipliner. De unge talenter fra Assentoft havde trænet hårdt og var sultne efter at vise deres evner på banen. I både double og triple-kategorierne imponerede de med deres præcision, taktik og samarbejdsevner. Det var tydeligt, at de havde arbejdet målrettet for at styrke deres position i Liga Vest.

En af de mest bemærkelsesværdige præstationer kom fra Marius Birch-Præst, der spiller for SIF Assentoft. Han blev udnævnt som rundens spiller for sin bemærkelsesværdige indsats på banen. Marius viste en ekstraordinær kontrol over bolden og en utrolig evne til at læse banen. Han var uden tvivl en vigtig faktor i SIF Assentofts succes i denne første runde.

Fremtiden Ser Lovende Ud

Efter denne stærke start er det klart, at SIF Assentoft er en kraft, der skal regnes med i Liga Vest. Deres imponerende præstationer har ikke kun sat dem i front, men har også sendt et budskab til konkurrenterne om, at de har store ambitioner for denne sæson.

Næste runde i Liga Vest er allerede lige rundt om hjørnet, og den vil finde sted den 23. september. Denne gang er der single-disciplinen der skydes i gang i Aarhus. Det er en mulighed for at se, om SIF Assentofts enkelte spillere også kan levere de samme imponerende resultater som i første runde. Eller måske er det spillerne fra Aalborg eller Aarhus der tager føringen?

Tilmeldingsfrist og Datoer

Hvis du ønsker at deltage i næste runde, er tilmeldingsfristen den 9. september. Det er en unik chance for at være en del af en af Danmarks mest spændende fodtennis-turneringer og måske endda konkurrere mod de imponerende spillere fra SIF Assentoft, ØKSE og Aalborg Fodtennis.

Liga Vest er i gang med en ny og spændende sæson, og den første runde i Aarhus har sat barren højt. Det bliver utvivlsomt en sæson fyldt med intens fodtennis-action, og vi ser frem til at følge med i, hvordan det hele udfolder sig, når single-disciplinen træder ind på scenen i næste runde. Så tøv ikke med at tilmelde dig, hvis du vil være en del af denne fantastiske fodtennis-oplevelse!

Skriv til fodtennis@fodtennis.dk for mere info.

4. september 2023