Bliv medaljeaktionær og støt landsholdets toppræstationer

Støt det danske fodtennislandshold på en fed måde – Bliv Medaljeaktionær på Cypern!

Vil du virkelig bakke op om vores landshold på en sjov og anderledes måde under årets afgørende slutrunde på Cypern? Som en ægte medaljeaktionær har du chancen for at vise din støtte på en måde, der virkelig tæller, når det danske fodtennislandshold skal kæmpe ved Europamesterskaberne på Cypern fra den 24. til 29. oktober. Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, kan du investere i medaljeaktier.

Landsholdet har potentiale til at indkassere hele 13 medaljer, og ved sidste slutrunde tog de ikke færre end 6 medaljer med hjem. Det var en rekord, og du har nu mulighed for at være en del af at slå den rekord i støtte. Alle midler indsamlet fra vores aktionærer vil gå ubeskåret til at understøtte landsholdets aktiviteter det kommende år.

Sådan bliver du Medaljeaktionær – Det er simpelt:

Trin 1: Send en mail til fodtennis@fodtennis.dk med dine oplysninger – navn og det beløb, du ønsker at give pr. medalje

Trin 2: Efter slutrunden modtager du en mail med beløb, der kan betales via MobilePay eller via bankoverførsel.

Som prikken over i’et trækker vi en heldig vinder af en eksklusiv Fodtennis Danmark Merchandisepakke blandt alle vores engagerede medaljeaktionærer. For at deltage i lodtrækningen skal dit donationssum være registreret og betalt.

Hvad får du ud af at være Medaljeaktionær?
Her er din mulighed for virkelig at stå bag landsholdet på den fede måde. Fodtennis er stadig en niche-sport i Danmark, og derfor er vores hold afhængigt af hver eneste form for støtte. Ved at blive en officiel støtter, bliver du en del af en udvalgt skare, der virkelig gør en forskel for det danske landshold.

Hvis det ikke var nok, så er du selvfølgelig også med i lodtrækningen om en eksklusiv merchandise-pakke, der helt sikkert vil sætte prikken over i’et på din støtte.

Har du nogen spørgsmål?
Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan kontakte os via fodtennis@fodtennis.dk, og vi vil med glæde hjælpe dig.

28. august 2023