Bliv mikrosponsor – og hjælp os med at holde Danmark aktiv.

Vil du gerne støtte Fodtennis Danmarks arbejde med at udvikle fodtennis i Danmark?
Som mikrosponsor er du med til at støtte en mere aktiv hverdag, vores arbejde med nye målgrupper samt elite-, talent- og breddearbejde for børn, unge og voksne i Fodtennis Danmark
Du hjælper fast hver måned.

I Fodtennis Danmark drømmer vi om at brede fodtennis ud i hele landet, og det kan ikke gøres uden hjælp. Mange andre idrætsgrene har fast støtte fra større organisationer som DIF o.l., men da fodtennis stadig er en lille idræt, må vi klare os selv. Derfor håber vi, at vi med jeres mindre donationer kan skabe rammerne for øget udvikling, mere fællesskab og endnu højere humør i fodtennishallen.

Hvordan foregår det?
Du vælger selv et beløb, som du har lyst til at støtte med fra 19 kr. og op. Sæt en fast overførsel i gang til den 1. i hver måned i din netbank med kommentar: Mikrosponsor
Herefter vil der automatisk blive trukket det valgfrie beløb fra din konto hver måned.
Når du ønsker at stoppe som mikrosponsor, ophæver du blot din månedlige overførsel.

Øvrige sponsorater
Det er også muligt at blive sponsor for Danmark gennem større virksomhedssponsorater. Ønsker du at høre mere om dette, så kontakt os på mail: fodtennis@fodtennis.dk

Betingelser for mikrosponsorater
Fast donationsaftale
Når du støtter Fodtennis Danmark igennem en fast aftale, gives der lov til, at Fodtennis Danmark hver måned får det valgte beløb.

Priser
Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af en fast donationsaftale.

Køb og ansvar
Der er ingen modydelse fra Fodtennis Danmark til gavegiver, ligesom at gavegiver ingen forpligtelser har på baggrund af donationen.

Registrering af oplysninger
Fodtennis Danmark registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med donationen. Oplysningerne videregives ikke, men Fodtennis Danmark gemmer oplysningerne i fem år ifm. regnskabet.

Ophør
Hvis gavegiver ønsker at blive slettet fra vores database, kan dette ske ved at kontakte Fodtennis Danmark på e-mail eller telefon. Den faste donationen ophøres, når gavegiver stopper den faste overførsel i egen netbank.

Fortrydelsesret
Der gives ingen fortrydelsesret på din donation over en fast donationsaftale med betalingskort.

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til e-mail eller telefonnummer:

Fodtennis Danmark
Mail: fodtennis@fodtennis.dk
Tlf. +45 2974 0420

9. november 2023