Vellykket CPH cup afviklet i weekenden!

Hallen på Islands Brygge Skole var stedet hvor den første CPH cup nogensinde blev spillet. Der var lagt op til nogle spændende kampe, og alle hold var klar til at kæmpe om sejren. Der var både en herreturnering og en dameturnering, begge i disciplinen double.

Dameturneringen foregik lørdag, hvor fire tilmeldte hold dagen igennem skulle afgøre hvem der var bedst. Og det skulle vise sig at være en yderst tæt og velspillet turnering, hvor der ikke var stor niveauforskel på holdene. Det var ofte de små ting der gjorde udslaget, og flere af kampene endte i tredje sæt. I finalen måtte FC Frederiksbjerg dog se sig slået af KFIF 2, der fortjent lod sig kåre som turneringens vinder.

I herrernes turnering deltog derimod hold på alle niveauer. I alt var der ti herrehold fordelt i to puljer. Alle gruppekampe blev spillet om lørdagen med stor entusiasme og vilje til at vinde. Der tegnede sig dog hurtigt et billede af at de fire hold fra Tjekkiet, samt KFIF’s egne to hold, var de stærkeste og det var således også dem der gik videre til finaledagen søndag. Selvom KFIF-drenge kæmpede godt, blev de slået og det endte derfor med fire tjekkiske hold i top 4. Finalen blev vundet af Czech 1 som slog Czech 2.

Alt i alt blev der weekenden igennem spillet masser af god fodtennis og med en positiv indstilling og godt humør kan vi se tilbage på en rigtig god turnering, som forhåbentlig kan trække endnu flere hold til sig næste år.

Resultaterne fra weekenden kan findes her.

16. juni 2013