Flotte danske VM-resultater af juniordrengene

Vores juniorlandshold ankom i går morges til Danmark efter en lang og forsinket returrejse fra VM i Szentes, Ungarn. De kom hjem med to flotte 4. pladser i bagagen.

De danske drenge tog afsted torsdag, og spillede fredag og lørdag. Med to drenge i truppen kunne vi stille med hold i både single og double. De to drenge havde inden turneringen kun spillet henholdsvis halvanden år og 4 måneder, og der var derfor ikke høje forventninger til placeringerne i turneringen. De to drenge har begge trænet hårdt frem mod turneringen, og de havde derfor en vild gejst og motivation for at vinde.

Dette gav også pote, og i begge kategorier gik drengene videre til semifinaler, hvor de i begge kategorier mødte hjemholdet fra Ungarn. I gruppekampene blev det faktisk kun til nederlag mod de forsvarende verdensmestre fra Rumænien, hvilket var meget flot og mere end man kunne forvente af drengene. I single slog de bl.a. det stærke hold fra Moldova, mens det i double blev til en sejr over Slovakiet, et langt bedre teknisk hold med spillere, der har spillet i mange år.

I semifinalen tabte vi desværre til et bedre mandskab. Danmark tog et sæt i double-kampen, men desværre mødte vi her et stærkere hold, der også havde mere erfaring og flere år på træningsbanen.

I bronzekampen blev der kæmpet til det sidste, men i sidste ende blev det Frankrig der løb afsted med sejren.

Træner Camilla Friberg udtaler følgende om holdets præstationer:

Drengene spillede vanvittigt flot, og jeg kunne ikke forvente mere. De kæmpede 110% og vandt over flere hold, som faktisk var langt stærkere. Vi formodede at tage dem på taktikken og en vild fightervilje. Vi har alle taget ting med hjem i bagagen og er klar til at træne mod EM 2019.

27. november 2018