Flot præstation ved Emerald Cup 2023

I sidste weekend deltog tre spillere fra det danske landshold ved den internationale turnering Emerald Cup, som i år blev afviklet i Østrig.

Det danske landshold bestod af Casper Hyltoft, Frederik Pedersen og Ulrikke Lehmann Franck. Det var dermed også landsholdsdebut til Frederik Pedersen fra BIF Fodtennis. Med en debutant på holdet og samtidig et mix-hold i en herreturnering, var det hårde odds for holdet, der skulle møde nationer som: Østrig, Spanien, Italien, Bulgarien og Ukraine. Alle nogle stærke nationer fra B-divisionen i det internationale forbund, UNIF.

Det danske hold viste dog hurtigt, at Danmark er en stærk modstander, og de leverede en fantastisk præstation i både double og triple. Det var desværre ikke nok til en podieplads i denne omgang, men det har givet en masse inspiration og ikke mindst nye venskaber på tværs af landene.

Vi deler løbende små klip fra turneringen på vores Instagram og Tiktok, så følg os på vores sociale medier, hvis du ønsker det bedste fodtennisindhold.

Sidst Danmark deltog med et hold til Emerald Cup, blev det spillet i England i 2018, hvor vi fik en flot 2. plads.

Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi forhåbentlig endnu en gang repræsenterer Danmark under Emerald Cup.

9. maj 2023