Deltagelse ved international træningslejr

Den 23-årige KFIF-spiller Camilla Friberg deltog som eneste ikke-tjekkiske deltager ved dette års internationale træningslejr i en mindre by lidt udenfor Prag. Lejren bød på 6 timers daglig fodtennistræning, hvor både tekniske og taktiske færdigheder blev forbedret. Camilla kunne, som ”Best player”, tage to pokaler med hjem til Danmark. Det er dejligt at se, at vores klubtræning giver lidt pote og at vi kan måle os på internationalt niveau – selv i Tjekkiet, som er en af verdens førende fodtennisnationer. Camilla selv skriver følgende om sin oplevelse i Tjekkiet:

“Jeg havde en helt fantastisk oplevelse på trods af at få talte engelsk. Fodtennis bandt os sammen og gav mig nye venskaber med de skønneste mennesker. Jeg er glad for beslutningen om at tage af sted alene og takker de mennesker der har lagt energi i at planlægge ugen for os. Spillemæssigt har jeg udviklet mig utrolig meget, hvilket blot har givet mere blod på tanden”

KFIF håber også fremover at kunne repræsentere Danmark ved sådanne træningslejre eller stævner, og på den måde give klubbens medlemmer nogle internationale oplevelser.

4. august 2014