Velkommen til Virum/Lyngby Lions SV, som er ny forening i Fodtennis Danmark

Virum/Lyngby Lions SV er blevet optaget som medlemsforening i Fodtennis Danmark, og både forbundet og eksisterende foreninger byder Virum/Lyngby Lions SV hjertelig velkommen. Det er anden nye forening efter projektet, FODTEX, er igangsat. Et et-årigt projekt Fodtennis Danmark har opstartet i samarbejde med Nordea-fonden.

Virum/Lyngby Lions SV er en nyopstartet fodtennisforening beliggende i Virum/Lyngby med unge engagerede medlemmer. Pt. afventer foreningen haltider fra kommunen, hvorefter de forventer at opstarte faste ugentlige tilbud. Frem til dette er på plads, har KFIF budt dem velkommen til træning i Nordhavn. Fodtennis Danmark og de øvrige foreninger glæder sig til at byde dem velkommen til DM-afdelingerne der bliver afviklet inden for den næste måned.

Virum/Lyngby Lions SV-formanden, Villads Znaty, er rigtig glad for endelig at kunne præsentere Virum/Lyngby Lions SV.

Det har været længe undervejs og er sket med en ubeskrivelig hjælp fra Fodtennis Danmark og folkene omkring. Lige nu er vi selvfølgelig rigtig spændte på at komme ordentlig i gang med træning og stævner, og generelt hvad fremtiden bringer for Virum/Lyngby Lions SV.

Stort velkommen til Virum/Lyngby Lions SV.

16. april 2019