Velkommen til Stenbroens Fodtennis

Stenbroens Fodtennis er optaget som 8. medlemsforening i Fodtennis Danmark.

På trods af, at fodtennis på Nørrebro ikke er nogen nyhed, så er det glædeligt endelig at kunne byde Stenbroens Fodtennis velkommen i fodtennisfamilien. Foreningen drives af en række ildsjæle, der har knoklet hårdt for at opstarte den nye forening og skabe gode rammer for foreningens udvikling. De mange timers hårdt arbejde ses tydeligt på deltagelsen, hvor omkring 18 deltager i de ugentlige træninger, ligesom foreningen starter med ca. 24 medlemmer. Det er dermed en af de største fodtennisafdelinger i landet.

Medlemmerne er fordelt på en imponerende aldersspredning, hvor unge helt ned til omkring 8 år spiller med seniorer fordelt på både kvinder og mænd.

Foreningen har også et hold tilmeldt i 1. division, hvor deres hold udgør den yngste spillertrup i både Pulskonceptligaen og 1. division. Alligevel formodede de unge drenge at vinde begge deres turneringskampe ved sidste spilledag, og de befinder sig derfor i den øverste del af tabellen.

Projektleder, Camilla Friberg, udtaler følgende om den nye Nørrebro-forening:

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Stenbroens Fodtennis, som ikke blot spiller fodtennis. De skaber nogle helt unikke foreningsrammer for deres medlemmer, hvor både pædagogik, dannelse og fællesskab fylder meget. Jeg ser en passion, som vil føre foreningen lang, både i forhold til at skabe et fantastisk miljø, men også for at udvikle og udbrede sporten på Nørrebro. Personligt ser jeg frem til et spændende samarbejde, som allerede har været i gang gennem store dele af vores FodteX-projekt.

Velkommen til Stenbroens Fodtennis.

18. november 2019