Velkommen til B1990

Det er med stor glæde, at vi kan byde B1990 velkommen i Fodtennis Danmark. B1990 bliver dermed første fodtennisklub på Lolland, landets sydligste klub og samtidig en meget engageret klub, som vi glæder os til at følge på deres udviklingsrejse. B1990 holder til i Nysted, Guldborgsund Kommune, og der er ingen tvivl om, at klubben står overfor en spændende udvikling.
Allerede inden de rigtigt er kommet i gang med fodtennisaktiviteterne har klubben tilmeldt flere hold til Sjællandsmesterskaberne samt søgt puljemidler til at komme godt i gang. Planlægningen af opstarten er i fuld gang, og vi forventer de første aktiviteter inden for den kommende måneds tid.

Formanden ser også nogle unikke muligheder med fodtennis:

I B1990 vil vi gerne tilbyde boldsport i forskellige former.  Vi har ud over fodbold også en Pannabane og en træningsmur, og vi har også planer om andre boldstationer som fx. teqball og global goal.

Fodtennis er en fantastisk mulighed for at både personer med højt og lavt niveau kan spille sammen på tværs af køn og alder. På den måde kan fodtennis være med til at skabe socialt samvær i klubben, hvor alle bliver udfordret og hygger sig sammen. Fodtennis vil blive prioriteret højt blandt klubbens aktivitetstilbud.

Der er ingen tvivl om, at fodtennis i B1990 nok skal blive en succes, og Fodtennis Danmark er klar til at hjælpe udviklingen godt i gang.

Velkommen til B1990.

Hvis du gerne vil spille fodtennis i B1990, så kontakt formanden, Rune Sabroe: rs@b1990.dk

24. marts 2022