Ulrikke Lehmann Franck udtaget til landsholdstruppen

Billede: Ulrikke Lehmann Franck i auktion (til venstre)

KFIF-talentet, Ulrikke Lehmann Franck, deltog i denne måned i sin første landsholdssamling i Fodtennis Danmark. Ulrikke har i KFIF vist en hurtig udvikling og er både hurtig og sikker i sit spil. Hun er meget passioneret omkring sin træning og har på kort tid lært de taktiske og tekniske finesser at kende.

Ulrikke udtaler selv følgende efter første samling.

Ved første samling var jeg sgu lidt nervøs, for jeg vidste, at det var noget jeg rigtig gerne ville. Heldigvis kender jeg de andre på holdet, og det hjalp mig godt på vej. Det var en fed træning, og det var fedt at have tiden til at fordybe sig i taktiske og tekniske øvelser.

Jeg er virkelig glad for, at være med på landsholdet, og jeg håber, at det bringer en masse gode oplevelser – og resultater! Man mærker en sport i udvikling og dygtige spillere – det glæder jeg mig til at være en del af!

23. maj 2019