Stor succes med fodtennis på skoleskemaet

Det har været et travlt forår hos Fodtennis Danmark, der har lavet skoleforløb rundt på forskellige skoler. Oprindeligt var dette tiltænkt vores samarbejdskommuner, men flere skoler har vist interesse for den lille nichesport. I dag blev sidste forløb før sommerferien afsluttet, da 52 elever fra 6. årgang på Gladsaxe skole prøvede kræfter med sporten i to timer.

Læreren, Ole Mortensen, var selv imponeret over at kun 3 elever fra hele årgangen var fraværende, og han fortalte også, at det var noget eleverne havde set frem til at prøve. Gladsaxe Skole blev introduceret til fodtennis ved årets Forårsfestival hos Dansk Skoleidræt, og har derigennem booket Fodtennis Danmark ud på skolen. Ole fortæller følgende om dagen:

Det har været en stor succes, da fodtennissporten har en rummelig tilgang, hvor alle kan være med. Det er tydeligt, at denne nichesport også kan favne dem der normalt ikke shiner. Det er en social sport, hvor der både er plads til at udvikle sig individuelt og som gruppe.

Vi holder kontakten med Fodtennis Danmark, da vi gerne fremadrettet vil gøre brug af fodtennis i idrætsundervisningen.

I alt har 7 idrætshold (ofte bestående af flere klasser) været igennem skoleforløb. Selvom vi går på sommerferie med skolesamarbejderne, så er der allerede aftale på plads med skoleforløb efter sommerferien. Vi ser frem til at spille fodtennis med endnu flere skoleelever.

27. juni 2019