Startblokken – Workshop 2

I dag deltog tre fra Fodtennis Danmark i anden workshop i DIF og DGI’s ‘Startblokken’. Sammen med otte andre innovative projekter er Fodtennis Danmark blevet en del af projektet, der er en del af Bevæg Dig For Livet.

Dagens workshop bød på en masse sparring med de andre projekter, der blandt andet inspirerede Fodtennis Danmark til, hvordan vi kan arbejde tæt mellem fodtennisforeningerne på trods af stor geografisk spredning. Vi har lavet projektbeskrivelse og en detaljeret udviklingsplan for de næste 6 måneder. Vi skal blandt andet have sparring med en foreningskonsulent fra DIF ligesom de vil hjælpe med at promovere fodtennis i medierne.

Målsætningen for deltagelsen i projektet er klar. Fodtennis Danmark skal rekruttere 2-3 nye foreninger gennem projektet. Vi er allerede nået langt, da vi har holdt møder med foreninger i både Aarhus og Roskilde ligesom vi har fået kontakt til interesserede i Odense. Fodtennis Danmark vil have fuldt fokus på at disse foreninger får den rådgivning og sparring de måtte ønske, så vi sammen kan udvikle fodtennis og give flere muligheden for at spille.

Vi glæder os til at følge de tre gennem projektet og ser frem til mere samarbejde med de tre nye byer.

7. marts 2017