Nye frivillige i Fodtennis Danmarks udvalg

Et vigtigt fundament for at fodtennissporten kan udvikles i Danmark er de frivillige. I Fodtennis Danmark ønsker vi at skabe et sted, hvor man som frivillig kan få lov at tænke nyt og anderledes, og vi ønsker, at der skal være kort fra idé til handling.

De frivillige kræfter er specielt vigtige i denne tid, hvor vi Nordea-fonden har støttet os med udviklingen af fodtennis i Danmark. Dette kan vi ikke klare uden de frivillige, og vi skal derfor sikre, at Fodtennis Danmark som frivillig organisation kan følge med udviklingen. Dette er helt afgørende for, at vi efter endt projektperiode igen kan fortsætte på frivillige kræfter.

Derfor er vi også glade for kunne byde velkommen til nye spændende profiler, der skal være med til at sætte dagsordenen for udviklingen gennem nye udvalg. Vi har fået sat nogle stærke teams i vores to nye udvalg, og vi glæder os til at skabe ny udvikling sammen med både de nye og erfarne Fodtennis Danmark-frivillige.

Klubudviklingsudvalget
Vi har fået skabt et Klubudviklingsudvalg, som har til formål at hjælpe vores klubber videre og sikre, at de er gearet til udvikling. Udvalget består af udvalgsformand, Anne Frederiksen, som selv sidder i Fodtennis Danmarks bestyrelse, projektleder, Camilla Friberg, samt to helt nye ansigter. Vi ønsker at byde velkommen til både Kristian Jensen og Rasmus Friislund, som har stor interesse i både foreningsudvikling og coaching. Nogle kompetencer som i allerhøjeste grad kommer i spil i udvalgsarbejdet. Der kommer mere information senere omkring udvalgets planer, men der arbejdes på højtryk for at skabe nogle helt nye tiltag for Fodtennis Danmarks medlemsklubber.

Kommunikationsudvalget
Kommunikationsudvalget har egentlig eksisteret i en flere år, men efter at have sagt farvel og forhåbentlig på gensyn til både Jonas Lindberg og Christian Norring, har der været brug for nye kræfter til at overtage ansvaret for kommunikationsarbejdet. Derfor er Camilla Friberg blevet valgt som formand i udvalget, mens Henriette Larsen Bronée, der har siddet i udvalget i en længere periode, er menigt medlem sammen med vores to nye profiler, Melissa Lund Nielsen og Rasmus Rosener Nielsen. Begge har et brændende ønske om at læse journalistik og er meget motiveret for at arbejde med kommunikation på forskellig vis. Udvalget har nogle store opgaver i forbindelse med FODTEX 2.0, hvor et helt spor omhandler synligheden af fodtennis i Danmark.

Igennem FODTEX 2.0 skal Fodtennis Danmark i højere grad end tidligere strukturere det frivillige arbejde og skabe nogle bæredygtige udvalg, der kan varetage de spændende opgaver der venter forude. For at sikre at arbejdet med frivillige følger Fodtennis Danmarks frivilligkultur, så har vores frivillige, Morten Dam Vestergaard, påtaget sig ansvaret for udviklingen af vores frivilligheds-kultur og synligheden heraf.

Velkommen til alle nye frivillige. Vi glæder os til at udvikle sporten sammen.  

12. januar 2021