Netværksmøde i Fodtennis Danmark

I går afviklede Fodtennis Danmark første netværksmøde for medlemsklubberne. Klubberne var samlet i 3 timer, hvor der først var oplæg omkring Fodtennis Danmark, og de muligheder sporten giver klubberne. Ligeledes blev det drøftet, hvordan klubberne kan styrke hinanden på tværs, så der skabes det bedste fundament for udviklingen af fodtennis i Danmark. Herefter startede strategiprocessen, hvor klubberne arbejdede intenst med udviklingen for det kommende år.

Det var projektleder, Camilla Friberg, der faciliterede processen i Hafnia-Hallens trygge rammer:

Det var fantastisk at facilitere processen for fodtennisklubberne. De fleste er nye klubber, og jeg havde kun turde håbe, at proces forløb så godt som den gjorde. Jeg kan konstatere, at vi har nogle meget engagerede klubber der ønsker udvikling, nytænkning af de traditionelle foreningsrammer og ikke mindst samarbejde og netværk på tværs. Jeg er meget positiv over de frivillige og glæder mig til at følge klubberne på nært hold.

Klubberne skal nu hjem om løse alt fra små praktisk opgaver til større udviklingsopgaver. De skal arbejde med struktur og involvering af medlemmer og frivillige, og Fodtennis Danmark er selvfølgelig klar til at hjælpe med denne proces.

Netværksmødet bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor klubberne hvert år mødes for at vidensdele og arbejde med egen klubs udvikling. Mødet skal skabe en platform for nye samarbejder og styrke fællesskabet på tværs, så vi i højere grad bruger hinanden og deler klubbernes forskellige kompetencer.

12. september 2019