KFIF-hold danske mestre i triple

I weekenden afviklede Fodtennis Danmark sidste DM for 2019, nemlig DM i triple.

Det blev et spændende stævne med flotte kampe både fra Fodtennis Danmark-foreninger samt foreninger udefra. I juniorrækken blev resultaterne:

 1. KFIF Junior
 2. Virum/Lyngby Lions SV
 3. B93 U14 Technique Special
 4. B93 U16 elite piger

Blandt seniorerne blev resultaterne:

 1. KFIF 2
 2. KFIF 1
 3. Virum/Lyngby Lions SV
 4. KFIF Damer 2
 5. GFIF
 6. KFIF Damer 1
 7. KFIF 3

Stort tillykke med de flotte placeringer til alle. Specielt må vi sige, at Fodtennis Danmarks nye forening Virum/Lyngby Lions SV overraskede med flot spil. Deres første DM resulterede i junior-sølv og senior-bronze. Det bliver spændende at følge holdet fremadrettet.

DM 2019 har tydeligt vist, at vi har rykket dansk fodtennis det seneste år. Flere foreninger er registrerede under Fodtennis Danmark, hvilket tydeligt ses på niveauet og på det sociale engagement på dagen. Både tilskuere og spillere følger ihærdigt stævnerne, og foreningerne imellem hygger og griner. Vi har fået god feedback gennem evaluering og arbejder derfor allerede nu på, at DM 2020 bliver endnu bedre.

Fodtennis Danmark ønsker at takke alle hold for den åbenhed og involvering der er omkring DM, både i forhold til dommerposter, øvrige opgaver samt det fællesskab der tydeligt skabes på tværs.

Næste arrangement er FODTEX Familiestævne

#FodtennisDK
#MereEndBareEnSport

13. maj 2019