Friberg-søstrene til singleturnering i Basel, Schweiz

Kun en uge efter VM i fodtennis, er Fodtennis Danmark igen klar til at sende spillere til internationale turneringer. Denne gang er det en singleturnering i Basel, Schweiz, hvor nogle af de bedste fodtennisspillere i verden deltager. Landsholdssøstrene, Anna og Camilla, deltager begge i turneringen, der varer fra lørdag til mandag (3.-5. november)

Det blev til en flot 3. plads til søstrene ved VM-slutrunden, og de er begge taget hjem med fornyet motivation i bagagen. Det fik begge spillet sig varme og føler sig på toppen, i forhold til deltagelse i weekendens singleturnering.

Det var tydeligt ved VM, hvor i spillet vi kunne forbedre os. Specielt har vi brug for mere kamptræning mod nogle af de helt gode spillere. Vi er heldige, at niveauet herhjemme er højt, men de internationale kampe er også vigtige, og derfor er det vigtigt, at vi er repræsenteret ved turneringer som disse. Jeg ser frem til turneringen og håber, at vi kan levere og skabe nogle gode resultater. – Camilla Friberg

Turneringen er et pilotprojekt og det forventes, at den inden for få år vil blive en af de mest prestigefyldte turneringer i fodtennis-verdenen. Turneringen, Esther Jordi, er en mindesturnering for den tidligere generalsekretær for vores internationale forbund (FIFTA), der desværre gik bort i september måned. Fodtennis Danmarks deltagelse betyder meget for både forbundet, men også internationalt.

Jeg ser frem til turneringen, som er et spændende tiltag der kan bidrage til at udvikle os som spillere, men også sporten generelt. Det bliver nogle svære kampe allerede i gruppespillet, men jeg håber, at vi begge kan tage ned og levere 110%. – Anna A. Friberg

Du kan følge søstrene her på hjemmesiden samt på vores facebookside

 

30. oktober 2018