FODTEX-projektet er blevet forlænget

Det er nu et år siden, at FODTEX-projektet startede, og meget er sket siden. Vi har budt syv nye foreninger velkommen og udviklet samt etableret nye samarbejder, bl.a. med kommuner, organisationer og foreninger. Mange interessenter er motiveret i forhold til at udbrede fodtennis i Danmark i endnu højere grad end nu, og vi glæder os til fremtiden med masser af fodtennis.

Vores projektleder, Camilla Friberg, måtte dog gå fra før projektets slutning, da hendes lille pige ville se verden, før det var forventet. Derfor gik hun på barsel fra medio februar. Heldigvis har Nordea-Fonden været meget samarbejdsvillige i forhold til denne uforudsigelige faktor og givet Fodtennis Danmark grønt lys i forhold til at forlænge FODTEX-projektet med fire måneder. I disse fire måneder vil målet fortsat være at forankre fodtennissporten lokalt rundt i landet, øge antallet af medlemmer og engagerede, uddanne trænere, dommere og frivillighedskoordinatorer samt skabe et netværk på tværs af foreningerne.

Med Camilla på barsel, byder vi vores tidligere virksomhedspraktikant, Pernille Drøgemüller, velkommen. Hun er blevet ansat til at arbejde videre med FODTEX i de næste fire måneder. Pernille vil bl.a. forsætte den kontinuerlige dialog med foreningerne og de eksterne interessenter, samt arbejde for udviklingen af fodtennis i Danmark.

Har du brug for at en snak om udvikling af jeres forening, overvejer du at opstarte en ny fodtennisklub eller noget helt tredje, kan Pernille kontaktes på kontor@fodtennis.dk.

3. marts 2020