Fodtex – familie-fodtennisstævne

Fodtennis Danmark inviterer til Danmarks første familie-fodtennisstævne. Skal din familie være med?

Så er det ved at være tid til Danmarks første familie-fodtennisstævne. Det er et doublestævne, hvor din familie selvfølgelig er inviteret.
Ud over at få en dejlig og aktiv dag med familien, har I mulighed for at vinde et gavekort til det nye udkigstårn på Sjælland for 4 personer.

_____________________

Hvem? Alle familier kan deltage i stævnet, og man behøver IKKE have spillet bold for at kunne deltage. Hvert hold består af mellem 2 og 4 spillere (2 spillere og op til 2 udskiftere). Der må maks. én person på holdet, der er medlem af en fodtennisforening.

_____________________

Hvor og hvornår? Stævnet afvikles søndag den 26. maj i Hafnia-Hallen i Valby, København, fra ca. kl. 9.30-13.00.
Der er gratis parkering ved siden af hallen samt et lækkert cafeteria, hvor I kan købe mad og drikke til fornuftige priser.

_____________________

Hvordan?
Stævnet er et familiestævne, hvor alle på holdet skal være i familie. Der spilles som udgangspunkt med de officielle fodtennisregler (findes her: http://fodtennis.dk/fodtennis/, ligesom de forklares på dagen), dog med enkelte ændringer:
1) Der spilles på tid (mere info om dette senere)
2) Hvis holdet konstant har min. en person under 15 år på banen spilles der med 2 bounce (bolden må røre jorden 2 gange), hvis begge er 15 år eller derover spilles der med 1 bounce (bolden må røre jorden 1 gang)

_____________________

Tilmelding: Tilmelding senest fredag den 10. maj ved at sende en mail til fodtennis@fodtennis.dk. Her angives holdnavn samt navne og fødselsdage på spillere. Herefter modtages betalingsoplyninger (det koster 50 kr. pr. hold at deltage).

Vi glæder os til at se jer!

HUSK! Fodtennis er et spil for alle, og det vigtigste ved dette stævne er, at alle får en hyggelig dag med familien og de øvrige hold.

3. april 2019