Danmarks bedste fodtennishold er fundet

Igennem syv måneder har i alt 12 hold fra forskellige klubber kæmpet om 1. pladsen i henholdsvis Pulskonceptligaen og 1. division, og i weekenden blev opgøret gjort op. Der blev kæmpet og svedt i begge rækker, og vinderne blev kåret.

Denne sæson har været helt særlig i dansk fodtennishistorie. Fodtennis er nemlig vokset kolossalt det seneste år, og derfor er der for første gang blevet spillet to rækker, nemlig Pulskonceptliga og 1. division. Niveauet har tilsvarende nået nye højder, og derfor har vi set mange neglebidende, spændende kampe. 

I 1. division stillede fem kampklar hold op. Der er leveret flotte præstationer, og holdene har i store træk delt sejre og nederlag lige imellem sig. Det gælder dog ikke for Stenbroens Forening, som er gået ubesejret igennem alle sine kampe, og dermed har vundet 1. division med 44 point. Drengene fra Stenbroens Forening er de yngste spillere i turneringen, og flere af dem er også at finde på det nye juniorlandshold. Vi er spændt på at se, hvad de i fremtiden kommer til at udrette med deres allerede tårnhøje niveau. 

Til årets Pulskonceptliga kæmpede syv talentfulde hold om sejren. Her kunne findes en større spredning af point, men også her gjorde et hold sig bemærket ved at gå ubesejret igennem alle sine kampe. KFIF 1 har således vist sig som Danmarks bedste fodtennishold med sine 34 point. KFIF 1 er et hold af stærke og erfarne spillere, med et solidt bundniveau og højt topniveau. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at flere af spillerne fra KFIF 1 også spiller på dame- og herrelandsholdet. 

Fodtennis Danmark ønsker Stenbroens Forening og KFIF 1 stort tillykke med 1. pladserne!

Desuden gik prisen som årets fairplay-hold til Team Bar’ Kas’. Holdet gjorde sig i særdeleshed fortjent til prisen, da de som nyt hold har taget kampene og deres dommergerning i stiv arm. De har udviklet sig meget som hold gennem turneringen, både på og uden for banen. Stort tillykke til Team Bar’ Kas’ med den flotte pris.

Vi glæder os allerede til den nye sæson og til mange flere spændende kampe. 

Hvis dit hold gerne vil spille med i næste sæson, så kontakt os allerede nu og kom i kø til en af de få åbne pladser. 

13. marts 2020