Carina Olesen overtager projektlederrollen

Fodtex 2.0’s projektleder, Camilla Friberg, skal på barsel. Derfor har vi ansat Carina Olesen som barselsvikar. Carina skal lede Fodtex 2.0 de kommende 10 måneder, og hun skal dermed skubbe projektet ud over rampen sammen med bestyrelsen og de mange frivillige.

Carina har en kandidat i Idræt og Sundhed fra Aarhus Universitet og har siden hun dimitterede erfaringer fra både den kommunale verden, foreningslivet samt med PR-arbejde. Derudover har Carina et et stort kendskab til både Fyn og Jylland, som bliver hendes primære indsatsområde i periode.

Projektleder Camilla Friberg har allerede fået fornøjelse af et par ugers samarbejde med Carina og siger følgende om hende:

Jeg glæder mig til at få Carina med på teamet, da hun udover at være glad og smilende har en spændende profil. På trods af nogle ambitiøse projektmål og et land der er lukket ned, så er jeg sikker på, at Carina løfter opgaven til UG. Hun har et drive og et gå-på-mod, som passer godt ind i vores projektstruktur.

Selvom Carina bliver kastet ind i projektet midt i en nedlukning, så er hun sprunget ind i de mange opgaver med et kæmpe engagement. Hun siger selv følgende om hendes nye rolle i Fodtennis Danmark:

Som nyansat projektleder (barselsvikar) på Fodtex 2.0 glæder jeg mig helt enormt meget til at blive en del af fodtennis-familien, og arbejde videre med at få sat fodtennis på danmarkskortet. Med en idrætsfaglig baggrund løber sporten i mine åre – jeg elsker sport og foreningslivet, og jeg brænder for arbejdet med foreninger og udvikling af nye initiativer. Har i brug for hjælp eller spørgsmål så tøv endelig ikke med at give mig et kald eller sende en mail

Du kan få fat på Carina gennem hendes arbejdsmail: kontor@fodtennis.dk

15. februar 2021