Bruttotruppen 2020 er udtaget

I løbet af januar måned afviklede landsholdstrænerne, Tobias Alsøe og Anders Bossen, udtagelse til landsholdstruppen for 2020 i kategorierne: herrer, damer og juniorer.

Det var 3 gode dage med højt niveau og koncentration ud over det sædvanlige, hvor både landsholdsaspiranter og erfarne landsholdsspillere var mødt op for at kæmpe om pladserne på holdet. Det er derfor et spændt landstrænerteam, der nu har udtaget 2020 bruttotruppen.

Blandt herrerne takker Jonas Lindberg, en af landsholdets helt store profiler, af. Jonas har valgt at holde en pause fra landsholdsaktiviteterne for at fokusere på livet som familiefar. Profiler som Morten A. Hyllested, Henrik A. Friberg og Christian Norring er fortsat udtaget på holdet, ligesom juniorspiller, Nikolaj Hansen, også er blevet fast udtaget til seniortruppen. Af nye profiler på herrelandsholdet finder man Casper Hyltoft og Anders Schrøder, begge fra Københavns Fodtennis- og Idrætsforening (KFIF)

På damelandsholdet bydes igen velkommen til Lisa V. Borchert, der var ude i 2019. Hun er udtaget til truppen sammen med Anne Frederiksen, Ulrikke L. Franck og landsholdssøstrene Anna A. Friberg og Camilla Friberg. Helt ny på holdet finder man KFIF-spiller Laura Bo Bojesen.

I juniorkategorien er Christian Norring blevet for gammel og spiller derfor nu udelukkende på seniorholdet, hvor han har fået en vigtig rolle. I juniortruppen er Nikolaj Hansen tilbage som erfaren spiller, mens han har fået selskab af de 3 unge talenter fra Stenbroens Forening: Gustav Hviid, Jens Christoffersen og Mads Johansson.

Du kan finde mere information om bruttotrupperne under ‘Landshold’ her på hjemmesiden.

3. februar 2020