Anbefalinger til forebyggelse af COVID-19 i Fodtennis Danmark

Den nye COVID-19 er direkte farlig for svækkede personer og 20 % af alle smittede har behov for indlæggelse. Derfor er det vigtigt at begrænse smitten, så sundhedsvæsenet ikke bliver overbelastet.

Personer, der er smittede med COVID-19 stiger eksplosivt dag for dag, og det har ledt regeringen til at annoncere nogle drastiske, men nødvendige tiltag, der har til formål at forebygge smitte af COVID-19. Disse tiltag præsenterede statsminister Mette Frederiksen på pressemødet onsdag den 11. marts 2020. 

Et af disse tiltag er, at alle indendørs offentlige kulturinstitutioner og fritidstilbud lukker senest fredag og foreløbigt to uger frem. Samtidig opfordres kraftigt til, at frivillige foreninger gør det samme. 

Vi støtter op om regeringens nye tiltag, og derfor anbefaler Fodtennis Danmark nu, at alle aktiviteter og træninger aflyses med øjeblikkelig virkning frem til 27. marts 2020. 

Da situationen om COVID-19 hele tiden udvikler sig, opfordrer vi samtidig til, at både bestyrelsen og medlemmerne løbende holder sig orientereret om Sundhedsstyrelsens anbefalinger (www.sst.dk).

Fodtennis Danmark og alle foreningerne skal medvirke til at forebygge smitte med COVID-19, og som Mette Frederiksen sagde under pressemødet, 

det kan kun lykkes, hvis alle gør det. 

Vi håber derfor, at I alle vil efterleve de nye anbefalinger, og glæder os til, at vi kan genoptage vores aktiviteter igen. 

11. marts 2020