KFIF Fodtennis

KFIF Fodtennis blev grundlagt i 2008 ud fra et ønske om at give københavnske borgere mulighed for at dyrke fodtennis i organiseret regi. I dag tilbyder klubben et bredere spektre af aktiviteter for sine medlemmer. For nuværende tilbyder vi:

  • Gymbold for de mindste (2-4 år)
  • Gymbold for 5-7-årige
  • Fodtennistræning (fra 15 år)

KFIF Fodtennis er en moderne forening, som imødekommer nutidens krav om en høj grad af fleksibilitet i idrætsdeltagelsen. Dette ikke mindst i forhold til træningsmængde, -intensitet og -tidspunkt.

Børneafdelingen bygger på konceptet GymBold, hvor kombinationen af gymnastik og boldspil skaber et bredt fundament for barnets motoriske udvikling fra helt lille. For de mindste er undervisningen altid en blanding af gymnastik- og boldlege, mens de 5-7-årige arbejder mere målrettet med forskellige idrætter. Vores erfaring viser, at kombinationen af forskellige idrætter i undervisningen skaber stor bevægelsesglæde og mange grundlæggende kropsfærdigheder for børnene. Samtidig viser erfaringer fra Norge, at varieteten bidrager til et mindre frafald fra idrætten i teenageårene.

Seniorafdelingen spiller fodtennis, og tilbyder træning for alle niveauer. Lige fra nybegynderen, der bare ønsker at træne én gang om ugen, til de bedste, som er blandt verdenseliten og træner fodtennis tre-fire gange ugentligt. Det fedeste er fællesskabet, og muligheden for at træne sammen på tværs af køn og niveau.

Se mere om klubben her: Film fra børneafdeling: klik her – Film fra seniorafdeling: klik her

E-mail: kfif@fodtennis.dk

Telefon: +45 29 68 68 74 (Camilla Friberg, Formand)